Gear Keeper High Force Key Retractor

 30,00 incl. btw

Enkel betaling per overschrijving
Artikelnummer: RT4-5852 Categorie:

Beschrijving

Deze Gear Keeper High-Force Key retractor is gemaakt voor het bewaren van je sleutels. Niet één of twee, maar grofweg 15 tot 21 sleutels. Een behoorlijk grote sleutelbos dus. Met deze retractor is je sleutelbos niet meer diep weggestopt, maar altijd direct voorhanden. De retractor heeft een automatisch oprolkoord met een lengte van 80 cm en een trekkracht van 255 gram. Gemaakt voor een sleutelbos, maar ook andere gear (tot 255 gram) kun je aan deze retractor hangen.

De Gear Keeper-retractor heeft een speciaal zuiveringsmechanisme. Dit gepatenteerde systeem verwijdert zand, zout water en rotzooi tijdens gebruik. Na gebruik kun je de retractor ook zelf doorspoelen, waarmee je de levensduur van het apparaatje verlengt.

Bevestigingsopties van de High-Force Key retractor

De High-Force Key retractor heeft een metalen clip om hem aan je riem of broek te bevestigen. Deze riemclip is 360° draaibaar. Het kastje draait dus mee in de juiste richting als je hem gebruikt.

Aan de onderkant van de retractor zit een Quick Connect I (Q/C 1)-bevestigingssysteem. Dit is een kliksysteem met een mannelijk gedeelte (de plug waar de key-ring aan vastzit) en een vrouwelijk gedeelte (waar je de plug insteekt). Je koppelt en ontkoppelt hiermee heel snel en eenvoudig je gear.

Gebruik van de Gear Keeper retractor

Je bevestigt de retractor met de clip aan je broek of riem. Aan de onderkant van de retractor zit een Quick Connect I-bevestigingssysteem met key-ring waarmee je hem vastmaakt aan je sleutelbos. Zodra je de sleutelbos gebruikt, trek je automatisch een koord mee. De sleutels blijven zo altijd vastzitten aan de retractor. Laten vallen of kwijtraken is er dus niet bij. Zodra je klaar bent, laat je weer los en het automatische oprolsysteem haalt je sleutelbos weer naar de retractor toe. Oftewel: pakken, gebruiken, loslaten en klaar. Je hoeft dus niks op te bergen. Handig en veilig!

Over Gear Keeper

Het Amerikaanse Gear Keeper maakt retractors en bijhorende accessoires. Een Gear Keeper gebruik je om je zaklamp, gereedschap, hulpmiddel, sleutels en andere apparatuur veilig en handig op te bergen. De retractors zijn gemaakt voor verschillende toepassingen, zoals hulpverlening, ordehandhaving, vliegvissen, jagen en duiken. Enorm divers dus. Daarom is het belangrijk dat ze sterk en duurzaam zijn. Ook zijn ze zand-, vuil- en (zout)waterbestendig. Je kunt de retractors van Gear Keeper dus ook zonder problemen onder water gebruiken.

Shopping cart