SWAT Evo GTX Black

 255,00 incl. btw

Enkel betaling per overschrijving
Artikelnummer: P4103 Categorie:

De Swat Evo GTX Htg tactische schoen is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar extreme veelzijdigheid, groot comfort en uitstekende prestaties voor elk type interventie. Aanbevolen voor extra-urbane en stedelijke openbare veiligheidsactiviteiten (politie, leger…). Waterdichte schoen dankzij de Gore Tex voering.

COMFORTABEL OM IN TE LOPEN. Stabiliteit, comfort en stootbescherming dankzij de dempende tussenzool en de nieuwe zelfreinigende buitenzool met MEGAGRIP-mix voor meer tractie op oneffen ondergrond.
GESTRUCTUREERD BOVENSTUK. De thermovorming van de bovenzijde en de hoge snede zorgen voor meer structuur in de schoen, evenals een betere bescherming en een
effectievere voetsteun.
TORSIEBEHEERSING. De zijdelingse twistpunten maken het stabiel en maken een correcte ondersteuning van de voet mogelijk.
S.W.A.T. Evo Gtx® heeft de C.S.F.-technologie, het CRISPI® Skeleton Frame, en maakt dankzij de twee zijdelingse steunpunten een maximale torsiecontrole en tegelijkertijd een optimale flexie van het voorste deel van de schoen mogelijk.
De bijzondere vorm die op de wreef is neergelaten, maakt een natuurlijke beweging van de enkel mogelijk tijdens de loopfase. De ondervoet is antistatisch en heeft een gedifferentieerde structuur. De zool is gemaakt van Vibram® met een schokabsorberende tussenzool.
– Boven: Waterafstotend volnerfleer.
– Voering: Gore-Tex® Geïsoleerd Comfort Schoeisel.
– Ondervoet: Antistatisch met stabiliserende inleg.
– Afneembare en Antistatische Schoonheidszolen.
– Malleolus Bescherming.
– Zool: Vibram® met dempende tussenzool.
Shopping cart