Gear Keeper Small Scuba Flashlight Retractor

 30,00 incl. btw

Enkel betaling per overschrijving
Artikelnummer: RT4-5972 Categorie:

Beschrijving

Deze Gear Keeper Small Scuba Flashlight retractor is gemaakt voor duikers. De retractor bewaart je duiklamp op een plek waar je hem altijd voorhanden hebt. Direct klaar om te gebruiken. Tegelijkertijd gaat de retractor verlies tegen, want je lamp blijft aan je vast zitten. Laat je de duiklamp los, dan trekt het automatische oprolkoord de lamp weer terug. De retractor heeft een 80 cm lang spectra/nylon koord met een trekkracht van 255 gram. Geschikt voor gebruik onder water, maar ook voor op het land.

De Gear Keeper-retractor heeft een speciaal zuiveringsmechanisme. Dit gepatenteerde systeem verwijdert zand, zout water en rotzooi tijdens gebruik. Na gebruik kun je de retractor ook zelf doorspoelen, waarmee je de levensduur van het apparaatje verlengt.

Bevestigingsopties van de Small Scuba Flashlight retractor

De retractor heeft standaard twee bevestigingsopties: een snap-clip voor bevestiging aan een D-ring en een pin voor bevestiging aan kleding, tas of hengsel. Je kiest zelf welke optie je het prettigst vindt. Welke stappen je daarbij moet doorlopen om de retractor te bevestigen staat duidelijk beschreven op de verpakking.

Gebruik van de Gear Keeper Small Scuba Flashlight retractor

Je bevestigt de retractor met een van de twee montagesystemen aan je kleding, hengsel of tas. Aan de onderkant van de retractor zit een Quick Connect II-bevestigingssysteem met key-ring waarmee je hem vastmaakt aan je duiklamp. Zodra je dat product gebruikt, trek je automatisch een koord mee. Je gear blijft zo altijd vastzitten aan de retractor. Laten vallen of kwijtraken of de zeebodem is er dus niet bij. Zodra je klaar bent, laat je weer los en het automatische oprolsysteem haalt je gear weer naar de retractor toe. Oftewel: pakken, gebruiken, loslaten en klaar. Je hoeft dus niks op te bergen. Handig en veilig!

Over Gear Keeper

Het Amerikaanse Gear Keeper maakt retractors en bijhorende accessoires. Een Gear Keeper gebruik je om je zaklamp, gereedschap, hulpmiddel, sleutels en andere apparatuur veilig en handig op te bergen. De retractors zijn gemaakt voor verschillende toepassingen, zoals hulpverlening, ordehandhaving, vliegvissen, jagen en duiken. Enorm divers dus. Daarom is het belangrijk dat ze sterk en duurzaam zijn. Ook zijn ze zand-, vuil- en (zout)waterbestendig. Je kunt de retractors van Gear Keeper dus ook zonder problemen onder water gebruiken.

Shopping cart