Gear Keeper Molle Retractor

 35,00 incl. btw

Enkel betaling per overschrijving
Artikelnummer: RT4-5174-QC2 Categorie:

Beschrijving

Deze Gear Keeper MOLLE retractor bewaart je gear veilig en handig. Dit kastje met automatisch oprolkoord houdt je spullen altijd voorhanden, terwijl je handen zelf gewoon vrij zijn. De retractor heeft een 80 cm lang spectra/nylon koord met trekkracht van 255 gram. Daarmee is hij geschikt voor zaklampen, camera’s, GPS-systemen en andere apparatuur met een gewicht van maximaal 255 gram.

De Gear Keeper-retractor heeft een speciaal zuiveringsmechanisme. Dit gepatenteerde systeem verwijdert zand, zout water en rotzooi tijdens gebruik. Na gebruik kun je de retractor ook zelf doorspoelen, waarmee je de levensduur van het apparaatje verlengt.

Bevestigingsopties van de MOLLE-retractor

Dankzij een speciale MOLLE-mount bevestig je de retractor gemakkelijk aan een tactical vest. Hiervoor krijg je twee opties: de 360° roteerbare MOLLE-mount op de achterkant, of de velcro strap aan de bovenkant van de retractor. Je kiest dus zelf welke optie je het prettigst vindt. Welke stappen je daarbij moet doorlopen om de retractor te bevestigen staat duidelijk beschreven op de verpakking.

Gebruik van de Gear Keeper MOLLE-retractor

Je bevestigt de retractor met een van de twee montagesystemen aan je kleding, tas of vest. Aan de onderkant van de retractor zit een Quick Connect II-bevestigingssysteem met key-ring waarmee je hem vastmaakt aan je gear. Denk hierbij aan een zaklamp, volle sleutelbos, camera, gps unit of een ander elektronische apparaat. Zodra je dat product gebruikt, trek je automatisch een koord mee. Je gear blijft zo altijd vastzitten aan de retractor. Op de grond laten vallen of kwijtraken is er dus niet bij. Zodra je klaar bent, laat je weer los en het automatische oprolsysteem haalt je gear weer naar de retractor toe. Oftewel: pakken, gebruiken, loslaten en klaar. Je hoeft dus niks op te bergen. Handig en veilig!

Over Gear Keeper

Het Amerikaanse Gear Keeper maakt retractors en bijhorende accessoires. Een Gear Keeper gebruik je om je zaklamp, gereedschap, hulpmiddel, sleutels en andere apparatuur veilig en handig op te bergen. De retractors zijn gemaakt voor verschillende toepassingen, zoals hulpverlening, ordehandhaving, vliegvissen, jagen en duiken. Enorm divers dus. Daarom is het belangrijk dat ze sterk en duurzaam zijn. Ook zijn ze zand-, vuil- en (zout)waterbestendig. Je kunt de retractors van Gear Keeper dus ook zonder problemen onder water gebruiken.

Shopping cart